maanantai 15. marraskuuta 2010

Esittelyssä Moreno Valley

Perustin sitten tämmöisen blogin, koska tuntuu että tekee mieli taas parantaa koko maailma, ja etenkin virtuaalimaailma. Jos voisin vaikuttaa, varmasti vaikuttaisin, mutta ehkä tämä on paras tapa purkaa paineita. Tarkoitus ei kuitenkaan ole kirjoittaa vain virtuaalimaailman epäkohdista, vaan myös laukkatilaani Moreno Valleyhin liittyvistä asioista, ja toivottavasti myös yleisesti muista virtuaalisista, positiivisista asioista. Tähän alkuun hieman talliesittelyä, että tiedätte sitten mistä puhutaan.

Moreno Valley  - http://moreno-valley.arkku.net
Moreno Valley on syksyllä 2010 perustettu laukkatalli, joka pystytettiin omistajan mielestä parhaalle paikalle Kalifornian Moreno Valleyhin (josta myös nimi tulee). Tilukset ovat tarpeeksi isot suurelle hevoskatraalle, joka varmasti tulee kasvamaan nykyisistä luvuista vielä huimasti. Tiloilta löytyy pari laukkarataa, toinen kisa- ja toinen harjoituskäyttöön. Ennen kaikkea, otolliset olosuhteet pyörittää laukkatilaa.
  
Tiluksilta löytyy jos jonkinnäköistä hevosen näköistä otusta. Kasvatusrotuihin lukeutuu kaikki laukkahevosrodut, ryhmistä 1-5. Toistaiseksi laukkaponeja emme ole ottaneet vielä listoille, mutta kovasti ajatus houkuttaisi. Kasvatustoimintaa ei ole vielä aloitettu, kun siitoshevosten määrä on toistaiseksi hieman vajaavainen, mutta tarkoituksena olisi päästä tekemään varsoja viimeistään seuraavana CAS-vuotena.

Toimintaa on tarkoitus järjestää laukkakilpailuiden ja mahdollisesti myös NJ-näyttelyiden muodossa. Laukkakisoissa luultavasti painotutaan ryhmien 3,4,5 + risuesteet - osalle, LJ-kalenteri kun näyttää noiden osalta melko surkealta.

Tässä siis pientä esittelyä. Hevosten sivuja alkaa ilmestyä sitä mukaa kun ne pääsevät maidenista pois, pelkille maidenin kisaajille en viitsi omia sivuja väsätä (poikkeuksena suvulliset ja muualta tulleet).

Ja minä olen siis virtuaalimaailmassa nimimerkillä addison, in real life anna. 19-vuotias keski-suomalainen, virtuaalihevosiin koukuttunut tyttö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti